EOTD 20 nov

De nya MACpigmenten får bekänna färg idag. Det blev

Jag är av någon anledning mycket skeptisk till just lösskuggor men för den lilla pengen som provburkarna kostade är det ju värt at testa igen. Som vanligt tycker jag att de hamnar precis överallt. Det är väl en vanesak kanske, nästa gång blir mycket löspuder under ögat och så får vi se då. Färgerna är i vilket fall underbara.

Det är inget roligt att ljuset försvinner ute. När jag bläddrar igenom bilderna på senaste dagarnas make ser de likadana ut allihop. Något fototips på vad jag kan göra åt det?

Annonser

5 thoughts on “EOTD 20 nov

  1. Sweet Sienna är en favorit hos mig med! Annars är jag inte så imponerad av MAC’s pigment. Du, det är nog penseln du ska titta på. Mårdhår är bra. En med lite rundad topp men flat, om du förstår hur jag menar. Och ofta funkar en så kallad crease brush bra för att fördela skuggan jämnt utan att skvätta. Annars är fingrar inget dumt redskap. 😉

    Gilla

  2. Jag har länge tänkt att det är dags att fasa ut min borstar. Har ju hört att konstnärspenslar är bra, ett problem bara, var köper man sånt i Linköping? *hum* får nog googla tills nästa stadsbesök.

    Gilla

  3. Jag använder, just nu, mest Japonesques crease brush ( på hela locket…)och min favorit i mårdhår från Smink och perukmakaren. Den kostade under hundringen men över en femtiolapp. En konstnärspensel är nog ännu billigare. Borde gå att beställa konstnärsmaterial över nätet?Jag har förresten köpt ett 28-penslars kit från eleven. Gethår. De är okej. 700 kronor för allihop och användara storlekar. har provat några av ögonskuggepenslarna. Blir ju ett okej pris per pensel.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s