Black cherry

Idag provade ja nya gellinern från MAD, Black Cherry. Hade lite svårt att hitta nått att kombinera den med. Skulle gärna vilja ha tips och inspiration till kombinationer med den. Till slut blev det MACs Putty och Satin taupe.

Annonser

4 thoughts on “Black cherry

 1. Har tyvärr inga tips men den borde gå att kombinera med det mesta. Gillar att du dragit ut strecket lite längre. Jättesnyggt!

  Gilla

 2. Black Cherry går till allt! Jag tror den skulle vara jättesnygg med Regent t.ex. Och till guld, brons, grått, brunt, lila, skogsgrönt, benvitt och säkert även till vissa blå.

  Gilla

 3. Hello! Vilken luring jag är, jag kollar ju här då och då för att beundra dina sminkningar men har inte kommenterat speciellt mycket!Som sagt, Black Cherry går till allt! Jag skulle tycka att den vore extra snygg till en guldsotning. Mums!

  Gilla

 4. Sminkjante: Jag tycker själv mycket om att dra ut strecken en del. Jag tycker att mitt smala ansikte verkar lite bredare dåSminkan: Regent är säkert jätte fin till, det måste jag testaRocketqueen: Ja, vilken luring. Jag är en hel del på din sida med och hämtar inspiration. Det är alltid lite extra roligt att få kommentarer av ”kändisar”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s