Blue peep vs Peacock

Jag fick två gelliners från MAD i julklapp av svägerskan, en Black cherry och en Peacock. Peacock är väldigt lik Blue peep från MAC som jag hade sedan innan.

Höger bild är tagen utan blixt i solljus, den andra med blixt. På bilderna är den övre linjen med Blue peep och den undre med Peacock. Peacocken är något mörkare och drar lite mer åt grönt än vad Blue peep gör.

Gjorde en sminkning där jag använde Blue peep till det ena ögat och Peacock till det andra. La först Casablanca från frans till bryn. I stort sett hela locket utom precis i ögonvrån målades med Forrest green. Mitt på ögonlocket la jag Night light ovanpå Forrest green och på den inre delen av locket la jag Golden olive. Under ögon Forrest green och Night light. Eyeliner i Blue peep/Peacock och Tarnish innanför fransarna.

Blue peep

Peacock

Annonser

3 thoughts on “Blue peep vs Peacock

  1. Som du skriver så ser det inte ut att vara någon större skillnad. Men de kanske skiljer sig beroende på vilka skuggor man använder till. Jag väntar med spänning på min peacock från MAD.

    Gilla

  2. Sminkjante: De är helt olika i konsistensen. Jag uppfattar Peacock som en bättre precisionsliner än Blue peep som jag å andra sidan tror är lättare att ”bräka på”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s