Hepcat & Juxt

Efter att igår bara haft bas, mascara och kajal blir det idag helt sminklöst. Fördelen med helt sminklöst är att det är lättare att leka när jag kommer hem i eftermidag.
Bjuder på en av gårdagens expriment.
Fick hem min nya mascara samt en MACskugga, Juxt, igår. Kändes på en gång att Juxt måste passa bra ihop med Hepcat. Hepcat har en underbar rosalilavinröd färg som jag älskar – när den är i förpacknigen. Varje gång jag använder Hepcat så kommer jag alltid på varför jag inte använder den oftare. Den är värdelös! Inget pigment alls. I vilket fall den åkte fram igår. La Juxt på inre halvan av locket och Hepcat (mycket) på yttre. Under ögat las Juxt närmast näsan och Tilt ytterst. Fluidelinern Blitz & Glitz som eyeliner. Putty på ögonbrynsbenet och under brynet. Alla produkter från MAC.
Glömde att ta på mascara innan jag fotade vilket jag kom på mitt i. Självklart blev bilderna utan mascara bäst så ni får ignorera de trista fransarna.

Tror det är nått problem med blogger nu på morgonen. Det tar jättelångt tid att skriva in text. Är det någon mer som märkt nått eller kan det vara min dator?

Annonser

3 thoughts on “Hepcat & Juxt

  1. Jag kämpar för att få en sephora butik till sverige och bedriver en namninsamling som jag ska skicka in till butiksansvarig i europa för sephora. Med namninsamlingen hoppas jag kunna visa hur mycket de skulle tjäna på att öppna affär här i Sverige.Skriv på http://www.namninsamling.com/Sephora Mvh Therése Agnesson

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s