Peacock och Uppity

Känner mig mycket friskare idag så imorgon blir det nog jobb igen. Skönt jag har en jäkla massa mail att ta hand om.

Lekt lite till med mina skuggor igen. En rikigt T-sminkning som jag blev hemskans nöjd med. Grundade med Juxt från MAC på locket och hela vägen upp till brynet. Därefter Dragon’s wing från Fyrinnae (tack Sminkan igen!) på ”Sminkansättet” upp mot brynet och på yttre 2/3 av locket. Dragon’s wing även under ögat. På yttersta tredjedelen av locket och globlinjen la jag med Forrest green samt Dark soul allra längst ut på locket. Båda två pigment från MAC. Gellinern Peacock från MAD runt hela ögat. Tog det jättelugnt för att få rätt form vilket jag som sagt haft problem med ett tag. Längs med övre fransraden drog jag en linje med fluidlinern Uppity från MAC över Peacocklinjen.

Annonser

6 thoughts on “Peacock och Uppity

  1. Riktigt snyggt! Du fick ju en skarpare markerad Uppity nu! Tog du den spetsiga med korta borst?Vackra färger och du passar så bra i Dragon’s Wing! Vet du förresten vad jag fick som Free Sample i en Fyrinnae beställning… Just det! Dragon’s Wing!

    Gilla

  2. Sminkjante: Dragon’s wing är underbar!Sminkan: Använde den allra minsta penseln som fanns. Det blev mer som på dig 🙂 Hur ska MADs gelliner vara i konsistensen? Jag upplever att de är väldigt lättjobbade och att resultatet blir bra men jag måste plocka upp färg med penseln flera gånger per linje. Ska det vara så?

    Gilla

  3. Nä, jag swirlar runt penseln i burken så den blir mättad och så kör jag. Behöver inte ta nytt. Minsta penseln är den jag menar! Perekt till Uppity!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s