Igår – möhippa

Igår hippade vi en av mina kompisar som ska gifta sig i påsk. Först var på SPA på badhotellet i Tranås. Därefter åkte vi till en studio där gumman fick sjunga in 3 låtar. Hon valde Poisson, Can’t fight the moonlight och så självklart klassikern Rosa helikopter. Studiokillen hade aldrig varit med om det tidigare *s* men den matchade verkligen både E och hennes kläder. Kvällen avslutade med gemensam utgång med svensexegänget.

Inför utgången bestämde jag mig för att vara blå. Jag kommer inte ihåg exakt vad jag använde. Packade ner några blå och gröna provburkar från MAC, MAD och TMM och det var bland de jag valde. Vet att jag använde Sultry Blue från MAD samt Azul och Elaenor från TMM. MADs gelliner Peacock läng med övre fransraden. Ska hämta mina grejer senare idag så då kanske jag kan komplettera.

Fotade även ett par av tjejernas sminkningar igår. Tyvärr blev bilderna sämre än jag trodde, ska se om jag kan fixa till dem.

Annonser

3 thoughts on “Igår – möhippa

  1. eyeonbeatuy: Det verkade väldigt uppskattat av alla inblandade (även om bruden upprört utropade ”jag är ju fortfarnade full ju!” när vi kidnappade henne på morgonen). Jag måste verkligen ge en eloge till Annorna som fixat allt.

    Gilla

  2. Vad roligt ni verkar ha haft. Jag tycker att en möhippa ska spegla den som gifter sig, gillar man inte pinsamma saker så ska vännerna veta om det så att man slipper. Gillar makeupen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s