Grönt grönt grönt är skönt

Veckans bloggtema på Pret-ty, Favoritfärg, har jag ju nämnt förut. Jag har även avslöjat att i sminkvärlden är favoriten underbara gröna.
Grönt är mångsidigt och varken trend- eller säsongskänsligt. Grönt kan vara vårigt och skirt. Partigt och färgglatt. Grönt kan vara mörkt och murrigt. Sotat dramatiskt. Grönt kan vara vardag och fest.
Grönt är allt från skira skimrande Pastorale och Juxt (MAC) via gyllene glänsande Golden olive (MAC), skönt gröna Army green (MAD) och mjuka sammetslena Dragon’s wing (Fyrinnae) till den fantastiska, underbara alltid gångbara personliga favoriten Humid (MAC). Grönt är mörka mustiga Forrest green (MAC) och speciella utrycksfulla uppkäftiga Eclipe (MUS) och Lime (TMM).
Oavsett vad du vill uttrycka, vem du vill vara så ger dig grönt förutsättningarna! Och inte att förglömma. Grönt gör mina ögon fantastiska!

Dagens smink gick dock inte i grönt, i alla fall inte huvudpersonen. La Mythology (MAC) på inre tredjedelen av ögonlocket, sedan Regent (MUS) på mittersta tredjedelen och Corduroy (MAC) på yttre tredjedelen och i globlinjen. Pennan Costa riche (MAC) runt ögat.

Annonser

4 thoughts on “Grönt grönt grönt är skönt

  1. Håller med om att grönt är underbart! Och dagens makeup var snygg, trots att den inte var grön! Lite Regent i och för sig, som ju är guldgrön…

    Gilla

  2. Sminkjane: Costa riche är fin – ibland. Tyvärr tycker jag den har en tendens att bli för röd. Då brukar jag lägga lite svart kajal ovanpå så blir det bra 🙂Sminkan: Jo, Regent är lite grön men är inte huvudpersonen i den här sminkningen. Helt ogrön är jag faktiskt sällan 🙂 Brukar lyckas klämma in någon grön nånstans..Eyeonbeauty: Mm det är det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s