Bruise, Centatur och Grave

Idag har jag använt ett gäng skuggor från TMM. Först la jag Centatur mitt på ögonlocket. Det var första gången jag använde den och jag var inte alls beredd på att den skulle vara så intensiv i färgen. Min ursprungliga tanke med dagens sminkning fick göras om. La Grave på yttre tredjedelen av ögonlocket och Bruise på inre tredjedelen. Sedan tog jag Bruise på en stor borste och la över hela locket för att tona ner Centatur lite. Jag hade tänkt sudda in Sultry cafe från MAD i Grave men se det gick inte! Jag fick inte upp locket! Därför blev det Cacao från MAD som tonades in i Grave och i globlinjen. Nude från TMM under brynet och ner mot globlinjen och MACs penna Prunella runt hela ögat.

Annonser

2 thoughts on “Bruise, Centatur och Grave

  1. Grave tycker jag är jätteläcker! En fin kopparskimrande färg som passar till och med mig! Läckra färger i denna makeup över huvud taget! Centaur är verkligen välpigmenterad!

    Gilla

  2. Sminkan: Jag blev smått chockad när jag målade på Centatur. Den ser ganska harmlös ut i burken och jag tycker att TMMskuggorna överlag är ganska skira i färgerna. Men inte Centatur inte

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s