Rosa-orange tisdag

Nu har jag fått en sådan massa nya skuggor ett tag. De måste självklart provas allihop. För att jag ska ha koll på det (jag har ett enormt kontrollbehov) har jag skrivit ut min sminklista och bockar således av de jag använder. Minst en oanvänd skugga per dag är målsättningen.

Idag var den nya skuggan Cymbal från TMM. En i burken krafig rosa skugga som blev mjuk och trevlig på ögonlocket.
Först la jag Paradox från TMM på hela ögonlocket. Paradox är orange-guld-grön-rosaskimrande. En väldigt trevlig färg. I yttre ögonvrån ovanpå Paradox la jag Cymbal och tonade upp i globlinjen. Anledningen till att jag hade Paradox under Cymbal var för att jag var rädd att Cymbal skulle bli för skrikig och att Paradox under skulle lugna ner den lite. Nu i efterhand vet jag att det inte hade behövts. Jag la även Cymbal under yttre halvan av ögonat. MACs pigment Pastorale las under brynet och tonades in i Cymbal i globlinjen. MUSs Eclipse längst in i ögonvrån. MADs gelliner Chocolate mousse längs med övre fransraden och MACs penna Costa riche innanför nedre fransraden.


Jag glömde visst måla brynen innan jag fotade 🙂

Annonser

7 thoughts on “Rosa-orange tisdag

 1. Åh, vad fint! Vilka härliga, mjuka och våriga färger! Hur var den bruna eyelinern från MAD? Inte torr? jag beställde en grön nu, från JW Cosmetics, som det ska bli spännande att prova. Samma färger och samma fabrikat som hos MAD. Jag hade ju tur med mina MAD-liners men jag har blivit lite nervös för att de ska vara dåliga framgent.

  Gilla

 2. Snyggt! Du passar jättebra i färgerna! Och jag vet där det med kontrollbehov, jag håller på och gör ett bibliotek över swatches på alla skuggor jag har, så himla många som är lika så jag vet vad jag behöver komplettera med =) Nödvändigt?

  Gilla

 3. Riktigt snygga, håller också på med en lista över mina skuggor, de börjar bli några stycken..Förresten kolla in mitt inlägg om budgetförvaring till pigmentburkarna, funkar finfint och bra överblick får man med.

  Gilla

 4. Sminkan: Jag har 4 gelliners från MAD; black cherry, peacock, Chocolate mousse och Ivy league. Black cherry, chocolate mousse och ivy league är likvärdiga i konsistenten medans jag upplever peacock som lite torrare. Ingen av linerna är ”moussiga” eller överdrivet torra.Sminkjante: Tack. Jag la det gröna där för jag tyckte det såg lite elakt ut innanVeronica: Man lurar bara sig själv om man säger att nu behöver jag inte mer. Man behöver alltid mer. Jag kör alfabetiska listor för när jag väl använt en färg så minns jag hur den ser ut. Är lite knäpp där.Marie: Jag har haft lista över mitt smink i flera år. Har lite mani på listor om jag ska vara ärlig. Jag har själv hittat ett förvaringssätt för provburkarna som jag trivs med. Använder IKEAs ränner för kryddburkar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s