Mascararecension – The Curl

Dags för massrecension av marscaror på Pret-ty. Jag recensierar min favorit; Vincent Longos The Curl. Jag måste säga att the curl är en riktig vardagsmascara. Den är inget för den som vill ha mer volym eller längd, men jag älskar den! Det beror nog mycket på att jag har vad jag skulle kalla normala ögonfransar. Lagom långa och lagom täta. Det jag vill att min mascara ska göra är helt enkelt att få fransarna att smälta in i sminkningen på ett så naturligt sätt som möjligt. The curl ger mina fransar en neurtal (svart) färg, separerar dem och lyfter looken en nivå utan att på något sätt ta fokus från ögonmakeupen.
Borsten på the curl är ganska liten och lätt böjd. Den är lätt att måla med utan att peta sig i ögonen och böjen gör det lätt att få färg på de små fransarna i kanten. Jag brukar måla fransarna med den konvexa sidan av borsten.
Ska jag säga något negativt om the curl så är det att det torkar ganska fort. Inte fort egentligen, den torkar efter cirka 3 månader. Vilket kanske är positivt på sitt sätt för det innebär ju att jag byter mascara var tredje månad.
Betyg: 4/5. Minus för den snabba torkningen.

Jag hittade en riktigt läcker sminkning på Vincent Longos hemsida när jag letade upp en bild på mascaran. Hur snygg är inte den här!? Hade det varit en sminkning av en bloggerska hade den varit en solklar etta på veckans topp-3.

Annonser

One thought on “Mascararecension – The Curl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s