Humid – torsdag

Ny sminkning med Humid 🙂 Idag la jag Peacock från TMM på hela lockte utom just i inre ögonvrån. Därefter Humid ovanpå Peacock i yttre ögonvrån och lätt i globlinjen. TMMskuggan Nude la jag i inre ögonvrån och under brynet. Under ögat Marsh från TMM på inre delen och Humid på yttre.
Nude var på tok för orange för min hudton. Inte alls nude. Den kommer nog inte bli långvarig i min låda.

Annonser

7 thoughts on “Humid – torsdag

  1. Jag blev själv väldigt nöjd med den här sminkningen. Jag har hajat till lite själv varje gång jag sett mig i spegeln 🙂Sminkjante: Försöker du säga att du bara får Peacock lysande? I så fall vet jag inte vad vi gör olika för jag la bara på den. Hade ganska mycket på penseln dessutom.

    Gilla

  2. Fin sminkning! Min blogg råkar heta litet liknande som din, hoppas du inte tar illa upp:) Jag vet inte om jag omedvetet kom ihåg att jag visiterat din blogg och det påverkade sen mitt personliga bloggdop för några dagar sedan:D Vår bådas(?) opiatiska inspiration ligger nånstans på hyllan, jag vet inte om jag nånsin läst den.

    Gilla

  3. Badbomben: Eftersom jag inte vet vad din blogg heter kan jag inte gärna uttala mig om jag tar illa upp eller inte. Så länge det inte finns risk att man blandar ihop dem finns det väl inget att säga.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s