Dark Magik och Aztec gold

God morgon på er! Är det inte en underbar morgon!?

Idag har jag gjort en sminkning som jag gjort en gång innan. Då var jag dock dagen efter och saknade såväl penslarna som kamera. Jag gillade färgerna dock så idag fick den en ärlig chans.
Först la jag Dark magik från Fyrinnae på nästan hela locket. Sparade bara en liten fläck närmast näsan. Den fläcken fyllde jag i med Aztec gold, även den från Fyrinnae. Suddade aztec gold över dark magik och la den även under ögat. Svart kajal, MACs Ebony, runt ögat och MACs Pastorale på brynbenet.

Annonser

4 thoughts on “Dark Magik och Aztec gold

 1. Jo, en underbar morgon med solen som skiner. Makeupen är jättefin, snygga övergångar precis som vanligt:) Dark magik ser underbar ut.

  Gilla

 2. Ska bli 17-18 grader här i GBG idag & sol…kan det bli bättre?? =)Jättefin mejk, gillade Aztec Gold skuggan, går den lite åt grön?

  Gilla

 3. Snyggt! Jag gillar de färgerna och de passade dig väldigt bra! Som vanligt. Du har ju en tendens att alltid välja färger som går fint i hop med dina naturliga.

  Gilla

 4. Sminkjante: ja, övergångar är lite min grej 🙂inthemake: Jag sorterade in Aztec som guld/brun först men efter att ha använt den en gång fick den flytta till de gröna skuggorna.Sminkan Tackar tackar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s