Multiny & Chocolate brown

Idag valde jag två färger jag inte provat innan. MACs pigment Multiny och Chocloate brown. Jag började med att lägga Chocolate brown på yttre halvan av locket. Det var lite rödare än vad jag hade förställt mig men det blev ganska bra ändå. På resten av locket la jag Multiny. Multiny är härligt jätteljushimmelsblå i burken. På mitt ögonlock blev den mest silverskimrande med lätt blå ton. Då la jag ändå på flera lager. Fuktade en liten pensel och målade med Multiny under ögat med men det blev inte blåare för det. Den blev faktiskt väldigt bra på men jag tycker det var synd att den var så blek i färgen. Jag hade verkligen sett fram emot den härliga färgen i burken. MADs gelliner Chocolate mousse längsmed övre fransraden och MACs svarta kajal Ebony innanför övre och undre fransraden.

Annonser

3 thoughts on “Multiny & Chocolate brown

  1. Jag tycker precis likadant om Mutiny, var tog den blå färgen vägen från burken till ögat liksom? 😦 Tråkigt, men man kan ju använda den ändå.

    Gilla

  2. Jag blev också rätt besviken på Mutiny, jag får visserligen mer färg än du (jag är mega blekhyad) men den är ändå inte i närheten av färgen man ser i burken…Snygg mejk iaf 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s