Vila i frid bebisen

Det hände ju som sagt något tråkigt när vi var i väg på semester. Andra semesterdagen ringde grannen och berättade att de hittat en påkörd katt och de trodde det var vår. Det var det.

Vår lilla bebis Gizmo.Han var så naiv gubben. Trodde allt var snällt och positivt. För ett halvår sen blev han påkörd. Det slutade väl den gången men nu var det dags igen. Vi trodde han lärt sig en läxa…

Gizmo var alldeles genomsnäll, det fanns inte det minsta ont i honom. Ville man gosa var det bara att lyft upp honom och så fann han sig i det. När vi kom hem kom han alltid och mötte oss på grusgången, jamade och sprang före till trappen där har rullade runt på rygg. Samma rutin varje gång. Han älskade tonfisk. Kunde höra en burk öppnas genom hela huset och kom springade. Försökte nå upp till fatet på diskbänken. Vi kommer verkligen sakna vår knäppis!Gizmo blev 2 år 4 månader och 11 dagar. Han ska begravas under sin tuja.

21 thoughts on “Vila i frid bebisen

 1. Usch, det är så hemskt när sånt där händer. Själv har vi råkat ut för det med två av våra älsklingar, skickar ett ton med tröstkramar till er.

  Gilla

 2. Tack vad snälla ni är. Det är lite tungt nu.Om någon vet var man kan köpa stenar med inhuggna ord (finns tex välkommen och älskar dig) tas tips tacksamt emot

  Gilla

 3. åh, Jag lider verkligen med er! Gizmo såg ut som en riktig fining. Kolla efter stenar hos blomsteraffärer! Tror det brukar finnas där.

  Gilla

 4. Anna: ja, jag vet inte inte riktit hur det ska gå utan honom 😦 Att han sen var en vanekatt gör sakerna än mer jobbiga. Vi förväntar oss helt enkelt vissa saker vid vissa tiden på dygnet *suck* Troligtvis blir det väl en ny lillebror till Aska så småningom. Får se. Tycker det är synd att hon ska gå själv.

  Gilla

 5. Åh, så fruktansvärt… Jag skanr ännu min Miranda som blev överkörd. Hon hade inte något som helst trafikvett men var en fantastisk katt på alla andra sätt. Ibland önskar man att man aldrig släppt ut dem, men samtidigt år de ju så mycket mer ut av livet om de får klättra i träd och jaga möss. Det finns inget man kan säga för att trösta, men jag skickar en stor kram och fäller en tår här med för lilla Gizmo. Jag förstår din sorg.

  Gilla

 6. Vilka härliga bilder du har hittat på gos-gizmo. Dom fångar verkligen hans personlighet. Kommer sakna honom. Tänker på Er! //Erika

  Gilla

 7. Jag blir tårögd när jag läser, för det är alltid lika hemskt när någons älskling går bort. Jag skickar massa med tröstkramar till er!

  Gilla

 8. Stor kram till dig och Gizmo som nu är i katthimlen och jagar feta råttor och äter whiskas och gösfilé! Vi hade också en katt, Pricke, vit och döv men söt som fan, han blev också överkörd lillisen då ha var en sån trafikfara den söta dumbommen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s