Jade & Nori

När jag gjorde den här sminkningen hade jag egentligen siktet inställt på en make med Jade och Choco d’or från MUS kombinerat med någon skarpare accent till exempel Lime från TMM men så blev det inte. När jag lagt Jade på inre halvan av ögonlocket blev jag helt plötsligt sugen på blått och skuggan Nori från Fyrinnae som jag haft i sex månader eller så men aldrig känt mig sugen på att prova. Big misstake! Att jag inte använt den tidigare alltså. Jätte härlig mörk blå färg med drag åt svartgrå.
Alltså blev det Jade och Nori. Jade på hela ögonlocket och därefter Nori på yttre delet av locket, suddad ut och ner under ögat. MACs fluidliner Blitz & Glitz runt hela ögat. För att få det lite varmare och glammigare la jag Merlin från TMM från globlinjen till brynet och Uppity, även det en fluidliner från MAC, längsmed övre fransraden ovanpå Blitz & Glitz.

Annonser

7 thoughts on “Jade & Nori

  1. Ser att du redan är skit duktig.. Men du får gärna ta en titt i min blogg om du vill få lite sminktips. Kommer nya tips varje dag. ”Dagens sminkning” brukar vara poppis 🙂 Kram Malin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s