Wagon trail – China Glaze

Lackade naglarna med China Glaze Wagon trail. Jag förälskade mig i färgen när jag såg swatcher på det i var varannan blogg. Jag gillar fortfarande färgen men i övrigt – vilket hemskt lack! Det har betydligt lägre viskositet än mina andra lack från China Glaze. Eftersom jag oftast målar tre lager lack så tar jag av vana väldigt lite lack på penseln. Det hjälpte dock inte här, det flyter ut och kladdar precis överallt. Blir inte alls några fina kanter. Så tråkigt känns det. Vad tycker ni om Wagon trail? Har era exemplar också lägre viskositet än övriga ChGlack?

Annonser

9 reaktioner på ”Wagon trail – China Glaze

 1. Jag tycker överlag att flera av lacken ur den här kollektion är riktigt ledsamma att applicera. I vissa fall är det värt det, i andra inte.

  Gilla

 2. Åh nej! Wagon Trail som är så jäkla snyggt. Jag har Branding Iron, och även om det var det första CG-lacket jag målat med så tyckte jag det var bra att måla med.

  Gilla

 3. Jag har varit tvungen att ta ganska mycket lack på penseln för att få lackningen snygg. Tror tom jag droppade i lite thinner också.. Fast då räckte det med två varv. Det är synd att det är så svårjobbat för färgen är ju bara hur snygg som helst!

  Gilla

 4. Jag upplevde att sidde sadle var så.. iofs så gillar jag när det är tunnflytande för det täckte så bra ändå. Men jag märkte att den blev mer trögflytande andra gången jag använde den.

  Gilla

 5. Jag tycker att det låter konstigt, jag har nämligen själv tänkt på att alla sex (!) rodeo diva-lacken som jag har är riktigt lättapplicerade! Inte alls rinniga utan lagom tjocka och lätta att få jämna och täckande. Skumt!

  Gilla

 6. LGB: De andra Rodeolacken jag har känns varken bättre eller sämre än mina andra ChG-lack. Vettekatten om WT är värt kladdet. Kanske provar en gång tillMarie: Jag tyckte med att BI gick bra att lacka medAdrasteiah: Oj, då var det verklien tvärt emot mitt WTSminkjante: Då var det säkert varken svårt eller underbart. De fallen brukar man lägga på minnetAngela: Då kanske WT bättrar sig med nu när det kommit in lite luft som får gotta sig i lacket en stund (eller nått 😉 )Beauty roxx: Nja, det var lätt å måla med men lätt å kladda med också..Makeupoholic: Ja, jag tycker det är kontigt med sån jätteskillnad

  Gilla

 7. Lacken ur den kollektionen är väldigt olika i lackningen. Just detta har jag nyss fått hem och har inte hunnit testa än. Men det är urläckert i färgen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s