Temavecka i färg: rött

Dagens färg är rött. Eftersom jag äger noll röda ögonskuggor och noll röda läppstift/läppglans och har nygjorda naglar som jag inte vill måla över fick jag hitta på något annat. Håll i er nu för nu blir det långsökt a la Peter Harrysson i Så ska det låta. Jag hade en oprovad Fyrinnaeskugga vid namn Merlot. Det får mig oooosökt att tänka på en annan röd delikatess som jag mer än gärna inmundigar. Så därför; här kommer min röda (eller svarta -ish)
Merlot ser lila ut i burken men på mig ser man inte skymten av lila. Den bli bara svart. Inte mig emot, nu har jag två svarta skuggor 🙂 Merlot las på yttre halvan av ögonlocket och in under ögat. Jag la sedan MADs Wisper Green på resten av ögonlscket och ovanpå nästan hela det Merlotmålade fältet, sparade enbart en bit allra ytterst i ögonvrån. Wisper green även under brynet och suddad in i Merlot i globlinjen. MACs mossgröna pennan Tarnish längmed undre fransraden och lite längsmed övre.
Man skulle kunna sammanfatta dagens sminkning som en blandning mellan tisdag och fredag – grönsvart.

Annonser

4 thoughts on “Temavecka i färg: rött

  1. Om jag ska vara ärlig ser jag inte ett dugg grönt i din sminkning, men jag tycker att det ser fantastiskt vackert ut! Jättelyckat!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s