Lackambivalens

Igår kväll var det verkligen nagellackning som var på tapeten. Efter en vecka med China Glaze Cowgirl up var det dags att lacka om och valet föll på Gussied up green även den från China Glaze. GUG kändes dock inte så spännande så jag bestämde mig för att lägga ett lager med Nfu.Ohs gröna #70 ovanpå GUG. Av någon anledning hade jag fått för mig att #70 var ett skirt lack. Det var det inte! Vet inte vad jag fått det ifrån, #68 och #69 var ju allt annat än skira. Ett lager var i stort sett 100% täckande, till och med på mina svarta tippar.

Nä, #70 över GUG var ingen hit alls så det tänker jag inte ens visa här. #70 förtjänar bättre! Det är ett helt underbart guldgräslimegrönt lack med samma glittriga känsla som #68 och #69. Som MACs pigment Golden olive i lackform. Fantastiskt! Bilder kommer förstås när årstiden börjar skifta och längtan efter våriga lack infinner sig. Jag lovar.

Trots att mina gelenaglar inte är i toppform och ytterligare en omgång med nagellacksremover inom loppet av någon timme verkligen inte var vad de behövde så fick det ändå bli så. Nu är de i ännu värre form *suck* men åtminstone lackade i en snygg färg, Up all night från China Glaze.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s