AA – Aztec gold och Antiqued

Publicerar en sen liten dubbel på A. Tanken var egentligen inte alls att publicera de här bilderna men jag tryckte på fel knapp så då får man ju ta och skriva lite text till bilderna med.
Det är två skuggor på A som spelar huvudrollerna; Aztec gold från Fyrinnae och Antiqued från MAC. Aztec gold är en guldgrön skugga som påminner en del (utan att ha jämfört sida vid sida) om MACs pigment Golden olive. Antiqued är en kopparbrun skugga som är lite skimrande. Den är en veluxe pearl vilket jag har upptäckt är en MACformula som jag gillar (frost är en annan) Jag har egentligen inte alls fått kläm på vad det är för skillnad på MACs olika formulas (RQ; en guide kanske..?) men veluxe pearl gillar jag, tycker den är lättjobbad och lätt att få snygg.
Jag har lagt Aztec gold på inre delen av locket och Antiqued på yttre delen och en bit in under ögat. I globlinjen suddade jag ihop Antiqued med MACs Mythology, som är snäppet ljusare än Antiqued. Mythology fick sedan övergå i MACs Ricepaper upp till brynet och under ögat suddade jag in MUS penna Wooden metal.

Det är konstigt; ibland får man massor med bra bilder och har svårt att välja vilka man ska använda och ibland blir det som idag. Det vill säga nästan inga användbara bilder alls. Ingen blundbild idag blir det.

Annonser

5 thoughts on “AA – Aztec gold och Antiqued

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s