A – Aquadelic från MAD

En färgkombination som jag är lite extra förtjust i är blått och grönt. Till den här har jag använt fyra gröna aoch blå skuggor. Visst är det snyggt!?

Sminkningen baserades på MADs Aquadelic som först las mitt på ögonlocket. Aquadelic upplevs som grön i burken men blir mer blå på locket. Den är verkligen vattenfärgad, ibland blå, ibland grön och ibland bllågrön. Utanför Aquadelic på la jag MACs Deep truth. En färg som bäst beskrivs som bara blå. Den ser musig ut i burken men man får jobba ganska mycket för att få samma färg på locket. Jag upplever det som att den är hårdare pressad än andra MACskuggor, vet inte om det kan ha med saken att göra. Deep truth las även under yttre delen av ögat och suddades in mot mitten med Aquadelic. På inre delen av locket och från globlinje till brynet la jag MACs Juxt. För att piffa lite tog jag MUS tokgröna Eclipse och la i inre ögonvrån. Svart kajal runt hela ögat för att avsluta sminkningen.

Annonser

11 thoughts on “A – Aquadelic från MAD

  1. Sminkjante: Tack. Är hemma sjuk så jag sitter och kollar runt på en massa gamla sminkningar och konstaterar att det här en en väldans bra kombo 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s