B – But I like frogs

Sista skuggan på B är Fyrinnaes But I like frogs. But I like frogs är en grön mycket fin skugga. På något vänster lyckades jag dock skapa en blå sminkning med den. En färgkunnig mer kreativ person än jag som ser skiftningar i färger kanske skulle säga att den har blå undertoner?

I vilket fall, jag la But I like frogs på hela ögonlocket utom i allra innersta ögonvrån som jag sparade naken. Därefter MACs Knight divine som ett v i yttre ögonvrån både över och under ögat. I inre ögonvrån samt under ögat la jag nya MACskuggan Moon’s reflection. Ungefär såg jag att sminkningen inte alls blev grön som jag tänkt utan blå vilket jag valde att förstärka med MUS blå penna Old moss längsmed övre fransraden. Svart kajal innanför undre fransraden.

6 reaktioner på ”B – But I like frogs

  1. Sminkjante: Ja, och att det kan bli så olika mellan gångerna. But I like frog brukar bli grönKristine: Tack, det var snällt. Ny läsare?Inthemake: Tack så mycket. Maggie: Vad snällt av digMaya: Nix inga gröna toner någonstans. Inte på foto och inte i verkligheten

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s