C – Centatur från TMM

Jag är ju inget större fan av Centatur från TMM men så många andra sminkbloggar hyllar skuggan så den bara måste ju ha nått som jag missat! Frågan är vad?

Vanligtvis så tycker jag problemet med Centatur är att den blir för intensiv. Idag använde jag en stor mjuk borste när jag applicerade Centatur i ett försök att få den mindre intensiv. Tycker det blev ganska bra.

Jag la som sagt Centatur med en stor borste över hela ögonlocket. Sedan använde jag MUS två kajalpennor Czar och Duchess längsmed övre och undre fransraderna samt svart kajal, Ebony från MAC, innanför undre fransraden. Czar är den guldiga pennan som ligger runt inre ögonvrån och Duchess är den gröna. Jag ville göra sminkningen lite annorlunda mot hur jag vanligtvis gör mina pennsminkningar. Därför drog jag inte ihop övre och undre Duchessstrecket utan lät dem få vara separerade. Det syns lite dåligt på fotot men lite grann i alla fall.

Annonser

7 thoughts on “C – Centatur från TMM

  1. Jag gillar Centaur på alla sätt, fast jag har den inte själv. Man ser mycket fint hos bloggarna… Din sminkning tycker jag förresten liknar Rouaas!

    Gilla

  2. Sminkjante: så olikaInthemake: Tack, jag tror kanske inte att det är min skugga hellerMarie: Visst göra man! Väldigt mycket fint. Var precis inne hos Rouaa. Finns helt klart likheter! Men hennes spelar i en högre division än min. Det är svårt att komma upp i hennes standardSminkan: Jag gillar intensiva färger men det här känns nästan som en film och inte en skugga. Tycker den är stört omöjlig att blenda tex

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s