C – Cybal från TMM

Ikväll ska jag ut och äta med min man så jag är i stort sätt (hur många ord är det egentligen?) den här sminkningen är någon vecka gammal.
Jag funkar sådär bra i rosa, trots det har jag ett flertal rosa skuggor som aldrig används, men jag ska ju ta mig igenom alla mina skuggor, inklusive de rosa så här kommer Cybal från TMM.

Jag har egentligen inget emot rosa skuggor, jag tycker Cybal är jättefin men det är inte jag. Till den här sminkningen har jag kombinerat Cybal med Vera och Bruise, även dem från TMM.

Först la jag Cybal mitt på ögonlocket. På yttre delen av locket la jag Vera och på inre Bruise. Under ögat en blandning av de tre med Bruise in mot näsan. Bruise även från globlinje och upp. Brun kajal, Costa riche från MAC runt hela ögat.

Denna teknik med att börja i mitten på locket och sen sminka sidorna är en teknik jag ofta använder mig av när jag ska sminka mig med en skugga som jag inte känner mig helt säker på. Jag gillar den eftersom det är så lätt att öka på eller minska hur mycket mittenskuggan ska visas. Är den fin så får den dominera och känns den inte bra kan jag i stort sett trolla bort den helt.

5 reaktioner på ”C – Cybal från TMM

  1. Inthemake: Tack. Kanske det inte är så mycket att jag inte passar i rosa som att jag inte trivsSminkjante: Visst är detSminkan: Tackar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s