Watermelon rind – China Glaze

Nytt lack igen. L8R G8R är underbart fint MEN det missfärgar den klara gelen på mina gelenaglar något fruktansvärt! Väldigt tråkigt för jag älskar verkligen färgen på L8R G8R.

Till den nya lackningen tog jag Watermelon rind från China Glaze sommarkollektion. Det är fint men lite rinnigt i konsistenten. Hade behövt ett lite mer trögflytande lack för att täcka min numera neongröna gele men med 4 lager av Watermelon rind gick det rätt ok. Dock blir det en liten färgskiftning över tiparna (precis som för Raspberry festival) det är dock inget som egentligen märks.
Färgen är grön (jag är kass på nyanser *s*) med gröna, turkosa och blå småsmå glitterkorn. Utan att undersöka det närmare upplevs det som medelgrönt.

Jag har fotat i tre olika ljus. Jag vet inte om det är så att jag är ovanligt självkritisk eller om jag helt enkelt är en värdelös fotograf för jag tycker inte att några av fotona blev bra! Inte för att jag är fantastik på att fota a la Sanna, men dålig brukar jag väl inte vara?
De första två på övre raden är i direkt solljus (innan jag torkat bort kladdet). Den stora bilden är tagen ”som vanligt” vilket betyder dagsljus (inte sol) förstärkt med kökslampan. De övriga tre bilderna är fotade i ett fönster på solsidan men inte i solljus.

6 reaktioner på ”Watermelon rind – China Glaze

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s