D – Day dreamer från MAD med matchande naglar

Jag har sneglat på Day dreamer från MAD i flera dagar nu men inte kännt för blått, men idag kändes det rätt. Day dreamer påminner om Fyrinnaes Digital faerie men har ett guldigt skimmer i sig. Väldigt fin.

Eftersom jag inte använt Day dreamer förut la jag det ”the safe way”, det vill säga på mittersta tredjedelen av locket. Tycker det känns tryggt att lägga en ny okänd skugga så för då kan man enkelt måla över den helt om det känns fel.

På varsin sida om Day dreamer la jag guldiga Merlin (inre delen) från TMM och MACs mörka kopparbruna Antiqued. Under ögat blandat jag ihop samtliga tre skuggor. I globlinjen suddade jag ihop Antiqued med MACs Ricepaper och precis under brynet la jag Casablanca även den från MAC. Svart kajal runt hela ögat.

Day dreamer har nästan exakt samma färg som nagellacket jag har på mina naglar nu, Sonic bloom från OPI. Den är också härligt ljusblå med guldigt skimmer. Jag gillar färgen på Sonic bloom men jag avskyr att den är så satans skir. På fotot har jag sex eller sju (!!) lager (började med tre för ett par dagar sedan sen så har jag bättrat på ett lager då och då) men ändå ser man tydligt nagelkanten. Trist tycker jag.

4 reaktioner på ”D – Day dreamer från MAD med matchande naglar

  1. Oj vad galet att det inte är täckande på SÅ många lager! En fundering; är det inte jobbigt att ta bort lacket om man målat med så många lager? 🙂

    Gilla

  2. Sminkjante: Mm, Daydreamer är fin. Funderar på att göra en safe-sminkningtutorial till Sminkans tävling. Får se om jag hinner i helgen.CrazyNails: Urtjusig är det men 6 lager är ju löjligt *s*Maria: Ingen fara alls att ta bort. Tog varken mer eller mindre tid än vanligt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s