D – Dragon’s wing från Fyrinnae

Jag bara älskar skuggan Dragon’s wing från Fyrinnae. Färgen är underbar och formulan lika så. Den är precis lagom grön med en precis lagom avvägning mellan skimmer och matt. Den fungerar precis lika bra till en vardagssminkning som till party. En drömskugga med andra ord!

Här har jag kombinerat den med två grå skuggor från MAC, Silver ring och Knight divine. Jag har lagt Dragon’s wing på mittersta tredjedelen av ögonlocket och under ögat. På yttre tredjedelen la jag mörkgrå Knight divine och på inre tredjedelen ljus-/silvergrå Silver ring. Upp mot brynet suddade jag skuggorna med MACs Pastorale, en ljusgrön, pistagegrön?, lite skimmrande skugga. Precis under brynet MACs Casablanca som så ofta förr 🙂 Svart kajal runt hela ögat så var looken komplett.

Närbilderna på sminkningen blev alldeles suddiga så ni får hålla tillgodo med två tvåögsfoton.

Nu ska jag iväg till jobbet för, ja, jag jobbar idag. Hur är det med er?

3 reaktioner på ”D – Dragon’s wing från Fyrinnae

  1. Kanonfint. Jag kommer dock inte ihåg om det är Dragon’s Wing jag inte gillar eller om det är en annan grön med Dragon i namnet. Alltså färgen är fin men jag har för mig att jag tyckte den var lite svårjobbad.

    Gilla

  2. Maya: SkitsnyggSminkjante: Kan bara tala för mig sjäv, men jag tyckte dragon’s skin var sjukt svårtjobbad. Grön den med.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s