D – Dragon tears från Fyrinnae

Det är väldigt lugnt på bloggen för tillfället. I fredags var min sista dag innan semestern *whopa* så nu lär det bli om möjligt ännu lugnare.
Idag har jag och maken 7årig förlovningsdag. Det har vi firat med renoveringspyssel och lunch på MAX 🙂 När det här inlägget är färdigskrivet och publicerat ska vi skåla i Mojito.
Planer för semestern:
byta två dörrar i huset
sätta upp lister runt de nya dörrarna
gå till optikern
– riva yttertrappan
olja in altanen
– läsa hela högen böcker jag har liggandes
slappa i Bulgarien
– slappa hemma

Här kommer en sminkning från mitten av maj. Först tog det för alltid att testa denna skuggan och sedan blev inlägget liggandes opublicerat. Vilket öde för stackars Dragon tears 🙂

Jag har stått många mornar med Dragon tears från Fyrinnae i handen men jag har alltid lagt tillbaka den i lådan och valt något annat. Vet inte varför egentligen, den ser jättefin ut i burken. Antagligen är det glittret som gjort det. Jag är inte överförtjust i lösskuggor med glitter. De brukar inte fungera så bra ihop med min sminkteknik och hamnar överallt i ansiktet.

Nu är det gjort i alla fall. Jag har sminkat mig med Dragon tears och det gick faktiskt bättre än förväntat (jag safade dock med riktigt mycket löspuder under ögat). Dragon tears är blå blå med multifärgat glitter men det syns det inte mycket av på locket. Den är fin men jag gillar Cobolt från MAD bättre. De är ganska lika.

Till den här sminkningen kombinerade jag Dragon tears med MACs Pastorale, Tilt och Swimming. Jag har haft Dragon tear på yttre 2/3 delarna av ögonlocket, starkare längst ytterst och så mer tonat in mot mitten. På inre delen av locket la jag Swimming. Båda dessa skuggor las även under ögat. I globlinjen suddade jag Dragon tears med Tilt och under brynet Pastorale.

10 reaktioner på ”D – Dragon tears från Fyrinnae

  1. Svar: Jaa det är hon, och hon heter Megara (från Hercules-filmen). Hon är 8 år men ser typ ut som en kattunge, hon är väldigt liten tillväxten 🙂

    Gilla

  2. Emma P: Jag håller med, Fyrinnae är grymma. Helt klart de bästa enligt migHanna: Ja, då var hon verkligen liten till växten (helt tvärt emot min Mister :)) Ser ut som en ulle-gulle kattunge

    Gilla

  3. Haha, nej inte spökade på det sättet, men det var ju tack vare blogg.se som så många kommentarer trillade in =P

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s