Forest – Nubar

Först ut att testas av lacken i Nubars Going green är Forest, kollektionens enda krämlack. När jag tog mig en titt på lacken efter att jag kom hem från Bulgarien kände jag på en gång att Forest skulle bli först. Konstigt egentligen, krämlack brukar inte locka mig. För att vara ärlig hade jag antagligen inte köpt det alls om det inte hade varit för att hela kollektionen såldes som ett sätt.
Forest var lite lurigt att lacka med. Vissa naglar blev perfekta med bara ett enda lager (toppen) medans vissa krävde tre lager. Detta trots att jag använde samma teknik som alltid. När alla naglarna var färdiglackade blev resultatet dock väldigt bra. Jag gillar även färgen, även om jag tycker att lacket känns mörkare på naglarna än i flaskan. Jag hade inget grönt krämlack tidigare så Forest är ett kul tillskott i min nagellackssamling.
Det var mycket jobbigt att måla naglarna, snytningsfrekvensen var betydligt högre än vad torktiden tillät. Måste friskna till lite grann innan jag lackar nästa gång.

11 reaktioner på ”Forest – Nubar

 1. Sminkjante: Jag tycker med om det och trivs bra i detMimmi: Jag kände inte att jag saknade ett grönt krämlack i samlingen men det gjorde jag visst 🙂

  Gilla

 2. Nu har jag provat, som du vet. För mig täckte Forest med två lager, ett hade kanske räckt men skulle eventuellt sett flammigt ut i stark sol. Men jag har bara snabbswatchat än så länge. Vackert är det alla fall!

  Gilla

 3. Sminkan: Jupp, har sett. Det är förvånande fint Forest, mycket postivit överraskad. Är Reclaim nästa ut? *s*Hanna: Ska du vara

  Gilla

 4. kanonsnyggt lack! Hur var Bulgarien tyckte du? Handlade du ngt i sminkväg? jag var ju där i början av sommaren så jag blev lite nyfiken:)

  Gilla

 5. Emma: Bulgarien var underbart. Vi var i Golden sands. Köpte inget i sminkväg men en väska (vad mycket väskor det fanns..) Finns lite bilder och så på fru kohl om du är intresserad

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s