MAC – Love that look

Jag var i Norge i veckan och på hemvägen passerades förstås MACdisken på Gardemoen. Fyra eller fem gånger var jag där och pillade och tre gånger stod jag i kö med varor.
Huvudattraktionen var förstås MACs nya kollektion Love that look. Jag är väldigt förtjust i MACs starflashformula så den här kollektionen har jag sett fram emot.

Med hem följde (börjar med mörkblå Strike a pose och går medsols):
Strike a pose
Rated ”R”
Dreammaker
Unbasic white
Fashion
Style snob
One off
Fashion groupie

Den gula på högra flanken är Goldmine som inte ingår i kollektionen men som jag funderat på flera gånger och äntligen slog till på.

En blixtbild:
Utöver detta köpte jag en ny Prep+Prime samt rengöringsservetter. Tänkte att servetterna kunde vara smidiga nu när jag ska åka en massa mellan Linköping och Oslo med bara handbagage (av bekvämlighetsskäl) Nu slipper jag hälla över många olika rengöringsgrejer i småflaskor. Testade servetterna på ”kladdet” jag fick på handen efter att testat både det ena och andra i disken. De verkade fungera bra. Någon som testat dem mer regelbundet?

Annonser

6 thoughts on “MAC – Love that look

  1. Fåfängan: Ska jag kolla i Gbg?Sminkjante: Ja, de passar bra bland de andra skuggornaSminkan: Alla kan ju inte "bara springa förbi MAC på lunchen" så det gäller att passa på 😉Maya: Nja. Kommer att jobba ungefär halvtid med de norska uppgraderingsprojekten så en del Oslo kommer det allt bli. Har dock samma tjänst som innan

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s