Namntävling

Supersöta Sanna (Makeupmylack och Brite Bird) har gjort en skugga bara till mig. Hur speciell känner man sig inte?
Skuggan är turkos/blå/grön och guldig. Här kombinerade jag den lätt med en grå skugga, MACs Knight divine. La skuggan på hela ögonlocket och ramade in den lite i globlinjen med Knight divine. Skuggan var väldigt lätt att applicera och härligt pigmenterad. Det är högst sannolikt att den kommer få fler lekkamrater från Brite Bird.

Det stora problemet med skuggan är att den saknar namn. Jag tycker verkligen att den förtjänar ett mycket påhittigt och rättvisande namn. Därför blir det nu en liten namngivning här på bloggen. Skriv en kommentar med vad du tycker jag ska kalla den och gärna varför. Den som hittar på det namn som faller mig bäst i smaken får ett Förbidden lust från Misa som tack för hjälpen. Namntävlingen pågår till torsdag (10 sep) kväll

Annonser

12 reaktioner på ”Namntävling

 1. Golden Earth tycker jag den ska heta! Den ser ju ut som en gyllene jordglob ju :)Fast i och för sig ser den mest turkos ut…hmm, då föreslår jag även Polluted Sea. Det guldiga representerar allt hemskt vi släpper ut i våra sjöar och hav.Inte det mest positiva, men det kan väl vara bra om man uppmärksammar miljöhotet med smink? 🙂

  Gilla

 2. Vilken vacker skugga! Som åttiotalsbarn som växt upp med de första Narniafilmatiseringarna föreslår jag Lady of the Green Kirtle. Ifall man vill en litet kortare spinoff på namnet så kanske Jadis vore nåt?

  Gilla

 3. Sminkan: Skickar vidare till Sanna 🙂Lucy: Thank you. Any suggestion what to call it?Sanna: Äsch, jag jobbar ju med sånt. Kostade praktiskt taget gratis 😉Badbomden: Å Badis! Välkommen. Länge sedan jag såg nått livstecken från dig. Allt bra?

  Gilla

 4. Å tack för frågan! Allt bra, bara en massa studier:D Får se om jag i nåt skede orkar ruska liv i bloggen igen eller kanske nån annan blogg:) Kram på dig och du ska veta att jag stalkar här fortfarande!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s