Let’s do it in 3D – China Glaze

Här kommer årets nyårsmanikyr. Blingbling ska det förstås vara vid nyår och eftersom den enda klänning jag numera får plats i är helsvart står inte den för blinget.
Let’s do it in 3D är verkligen blingigt, framförallt när solen (eller lampan) lyser på det, men även i skumrasket ser man att det är holografiskt. Let’s do it in 3D hör till China Glaze kollektion Kaleidoscope. Jag har några lack ur den kollektionen och de är underbara allihop. Mycket holografiska och enkla att lacka med. Sedan torkar de snabbt och sitter bra. Superegenskaper kan man väl kalla det.

Let’s do it in 3D var en stark kandidat till topp-10 listan, men fick inte vara med. Idag frågar jag mig varför 🙂 Men så är det, favoriter kommer och går…

Annonser

7 reaktioner på ”Let’s do it in 3D – China Glaze

 1. Det där är verligen ett fantastiskt lack! Den och Sexagon skulle nog kunna vara favoriter för mig med. Hela Kaleidoscope kollektionen är fantastiskt bra!Önskar dig ett Gott Nytt År och all lycka 2010. Stor kram till dig och "magen".

  Gilla

 2. Kikar in för att tipsa dig om tävlingen som jag har på min blogg just nu.. men upptäcker vilken spännande blogg du själv har så jag passar på att fråga om vi ska följa varandra via bloglovin?Gott Nytt År!

  Gilla

 3. Wow! Nu undrar jag varför jag inte lagt vantarna på det där lacket. Dom har väl i princip utgått allihop. Buhuuu. Görasnyggt är det iaf. 🙂

  Gilla

 4. Sminkan: Håller med om att hela Kaleidopscopekollektionen är fantastisk. Gott nytt på dig med (om än lite försenat)Black sugar: Jag använder inte bloglovin men om du tycker om min blogg och bloglovin tycker jag absolut att du ska följa mig via bloglovinPamsan: Ser du det någonstans så lägg beslag på det. Det är verkligen värt att äga!

  Gilla

 5. Ping: Thru back Thursday 31 december | Kajalpennan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s