Avant-garde – Nubar

Jag har inte beställt nått från Nailmail på många månader men nu senast när det vad Nubar bestämde jag mig för att beställa tre lack ur Nubars kollektion Modern Matte. Jag hade inga matta lack sedan tidigare och tyckte det vore lite kul att prova. Har dessutom gluttat en hel del på OPIs Sudekollektion och den är ju lite matt sådär.

ett av lacken jag beställde var Avant-garde. Det är fint i färg och så men jag vet inte vad jag tycker om finishen. Jag gillar ju när det blänker och glittrar på naglarna. Det var lite lurigt att lacka med, man behöver en annan typ av teknik för matta lack märkte jag. Dessutom sitter det rätt kass. Till och med på mina gelenaglar flagnar det i toppen efter bara en dag och det är rätt dåligt tycker jag. Nagellack brukar utan problem kunna sitta både en och två veckor på mina naglar utan att flagna. För att sitta så dåligt var det till på köpet rätt krävande att få bort. Nej, Avant-garde blir nog inte direkt välanvänt av mig.

Annonser

5 thoughts on “Avant-garde – Nubar

  1. Tänkte jag skulle köpt något matt lack men nu blir jag skeptisk. Trist när det skavs av så lätt. :/ Fortfarande lite sugen på Suede.

    Gilla

  2. Pamela: Beställde faktiskt et suede höromdagen. Nöjde mig med ett även om fler stod på önskelistan. Har ju förstått att de matta lacken sitter sämre än de andra, men eftersom ett vanligt lack lätt sitter 2 veckor utan topplack på mina naglar hade jag lite större förhoppningar på deta här matta. 2-3 dagar i alla fall!

    Gilla

  3. Jag skaffade Prevail, det grålila. Samma upplevelse för mig, särdeles dålig hållbarhet! Och det är synd för jag tyckte det var riktigt tufft.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s