Gyllenbrunt

Här kommer en sminkning som jag blev, efter omständigheterna, väldigt nöjd med. Grundtanken av en soft gyllene sminkning med MACs Dreammaker och Goldmine. Jag började med att lägga Dreammaker över hela locket och så därefter Goldmine i yttre v:t. När jag gjort det konstaterade jag att det blev väldigt konturlöst. Goldmine försvann i Dreammaker och det blev bara väldigt platt.
Bestämde mig för att försöka få till lite kontur med en brun skugga men ville inte alls att det skulle bli en brun sminkning. Ville ju ha guld! Efter att ha stått och glott på mina bruna pigment ett tag kom jag att tänka på MUS Choco o’dor. Den är brun med guldinslag men också väldigt pigmentsrik. Med väldigt väldigt lätt hand och väl utblåst pensel applicerades Choco d’or i yttre v:t och Voila! Kontur. Jag är väldigt nöjd med hur det blev till slut.
Jag hann inte ta så många bilder för helt plötsligt blev de först så här:och sedan så här:
Det var Mister som ville tvångsgosa och när han inte fick den uppmärksamhet han tyckte han förtjänade så hoppade han helt sonika upp och satte sig på min axel =) Så det blev lite gos och sen iväg till jobbet.

Annonser

5 thoughts on “Gyllenbrunt

  1. Sminkan: Han är en riktig raring, men vi har 100% misslyckats med att uppfostra honom. Skiter fullständigt i vad vi säger. Just nu pågår operation "hindra Mister från att sova i spjälsängen" parallellt med ständigt pågående "hindra Mister från att jaga och lägga sig ovanpå Aska" Det sistnämde är tydligen ett långtidsprojekt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s