Steamy och Humid

Yeay! Färg!
Idag kände jag för färg som omväxling! Katterna bestämde att halv 6 är en bra tid att vakna. Varför sova till 6 när klockan ringer? Gick därför upp lite tidigare än vad jag gjort det sista och fick alltså lite mer sminktid än vad som är normalt numera. Mer som på ”den gamla goda tiden”
Jag började med Steamy på inre halvan av ögonlocket och därefter favoriten Humid på yttre halvan. Upp i globlinjen men Humid och in under yttre halvan av ögat. Tona Humid med Steamy under ögat och med Juxt upp mot brynet. Unbasic white under brynet och så lite svart kajal runt hela ögat. Och *vips* Jag känner mig som mig själv igen!

Man skymtar lite hårstrån som ligger över ögonbrynet. Det är för att jag klippt lugg för första gången på evigheter. Minst 9 år sedan sist.
Nu väntar jag på min syster som ska komma hit efter en evighet i fjärran länder. Hon landade på Arlanda i morse och kommer nog hem till mig när som helst nu. Hem till mig och bebbmagen, gissa vem som kommer få mest uppmärksamhet..

Annonser

5 thoughts on “Steamy och Humid

  1. A-J: Sist jag med säkerhet kan säga att jag hade lugg var i 1an på gymnasiet. Du fick aldrig tag på unbasic nä. Kollade du ebay?Sminkan: Tack, konstigt nog så är man piggare om man inte ligge roch drar sig på morgonen 🙂

    Gilla

  2. Fint smink och härligt med lugg, funderar själv på att kapa min…va dryga året och några månader sen sist den åkte av så de kanske är dags 😛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s