Pennsminkning med Green leopard

Jag lever, trot eller ej. Blogginspirationen är inte direkt på topp. Jag har kameran full med sminkningar och naglar men jag orkar inte riktigt ta tag i bilderna och skriva inlägg. Har en del nya lack som ska fotas och kategoriseras med. Det är många tankar så åker runt runt i huvudet och väldigt få av dem handlar om smink eller dylikt. Det är mycket jobb-, bebis och valrosstankar.
Det kommer dock ny inlägg, förr eller senare. Tills dess får ni försöka ha överseende med mina bristfälliga uppdatering.
Nu hade jag en stund över vid frukosten och några färdiga bilder som utkast att skiva om. Det här är en sminkning som är några veckor gammal. Den blev till en dag när solen sken som omväxling och man nästan kände vår i luften. Det har gått över nu.. Jag är såå trött på snö!Jag har använt Green leopard från BriteBird. Sanna har gjort skuggan bara till mig *mallig* så gillar ni den får ni tjata på henne om att börja sälja (och kanske kalla den för Kajalpennan *ego*) Jag kompletterade Green leopard med tre kajalpennor, Czar och Golden days och från Makeupstore och Green grass från GOSH. Jag har målat med dem längsmed övre och undre fransraden i den ordning de står i.

5 reaktioner på ”Pennsminkning med Green leopard

  1. Badis: Jag, det har du kanske rätt iLinda: Det är Czar som är närmst näsan. Men den är suddad i Golden days nästan på en gångSminkan: Längtar så efter våren!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s