Vårig pennsminkning

Det är vår i luften! Visserligen ska det bli snö och kallt igen i slutet av veckan säger de men idag är det vår! Katterna börjar bli marskatter. De är trötta på att vara inne och vill ut ut ut men vi vågar knappt släppa ut dem då det hänger stora snöhögar över takkanterna. Vi är rädda att de kommer få dem över sig. Det försvann massor med snö i helgen så nån dag till och sen har allt ramlat ner.
Vårkänslorna avspeglar sig i dagens makeup som är en skirt grön pennsminkning. Jag har lagt MACs Juxt på hela ögonlocket och sedan målat med tre kajalpennor från GOSH runt hela ögat. Längst in i ögonvrån la jag blåsilvriga Silver screen därefter gulgröna Lemon soda och tonats ihop med mörkare Green devil mot yttre ögonvrån.

Jag brukar sällan sväva ut i den här bloggen (det är ju det jag har Fru Kohl till) men ibland bara måste man. Så här ser Mister ut när han gosar. Han står på magen och trampar trampar trampar och riktigt myser. Han kommer trivas så bra med en föräldraledig matte (högst osäker på om han kommer trivas lika bra med en skrikande bebis dock..) Tänk bara att kunna gå ut när som helst på dagen och aldrig behöva vara ensam – vilken dröm!

Hur är det med era vårkänslor? Har det börjat spritta i benen?

Uppatering; vårkänslor in my *s. Snön har vräkt ner hela dagen

3 reaktioner på ”Vårig pennsminkning

  1. Fint smink och söt kissemiss! Labangymmet va en bra affär i de avséende att Algot har tyckt att det varit roligt att ligga där och prata med sakerna som dinglar, slå på dem o.s.v Nu är han så stor att han oftast rullar över på mage när man lägger honom där och leker bra en stund med de som är på bottentyget, pipleksaker o.s.v han biter också på bågarna (!) ser mycket roligt ut. Så visst ett babygym stumulerar ju till både mag/ryggläge så på de viaet är det en bra grej och babyn är nöjd där en stund (inte alla såklart) MEN detta gym går inte att tvätta botten på vilket är värdelöst. Inte som jag förstått det iaf. Vet inte hur många spyor som kommit och man kan ju inte ha en handduk under jämt, då försvinner ju allt roligt att se på som är på de tyget. Så det är en nackdel. Nog för att spyor går att skura bort men fräschare om de kunde slängas i tvätten en gång i veckan så slipper man stå på alla fyra och tvätta helka botten för hand om de luktar surt. Vet att Fischer Price har ett gym med tvättbar botten, ångrar att vi inte köpte det. Men som sagt, Algot har diggat sitt Laban =)

    Gilla

  2. Sminkan: Kissarna är inte speciallt nöjda över snön ute men nu finns det i alla fall lite kala flcäkar som de kan ligga påLinda: Tack för tipset om tvättbarheten!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s