Absolute – Nubar

Jag köpte två av lacken ut Nubars Prism-kollektion på e-bay. De har blivit stående bägge två. Mest därför att de kom i samma veva som ”alla andra bloggare” visade Prism och jag fick hem en massa andra lack samtidigt som jag valde att lacka med istället.
Efter två veckor med OPI Suede, varav naglarna sett hemska ut minst en av dessa, kände jag för något lite blingigare. Speciellt efter den bildspam som Sminkan haft med Nubar Sparkle i veckan. Dags för Prism med andra ord 🙂
Prism är ju Nubars holografiska kollektion och Absolute är det blå inslaget i den. Jag gillar färgen på Absolute. Det är vårsommar blått och inte lika kallt och silvrigt som de andra holografiska blå lacken jag har (tänker då främst på China Glaze Kaelidoscope him out) Dock är inte Absolute i närheten av lika holografiskt som Kaelidoscope him out, eller något av de andra lacken ur ChGs Kaelidoscope-kollektion. Absolute är istället mer diskret holografiskt. Blinget finns där men det är inte alls speciellt framträdande. Emma skrev att Absolute skiftade i färg beroende på ljus, men det är inget jag sett nånting av ännu och då var det ändå sol igår. Får se vad kontorsljuset gör med lacket. Här hemma har det samma färg mest hela tiden.
Jag har tre lager lack på de här bilderna. Jag hade nog förväntat mig att Absolute skulle vara mer täckande men Absolute är som vanligt med Nubars lack lätt att lacka med och torkar fort så det gör inget.

I skuggfönster utan blixt

I solfönster men inte direkt sol utan blixt

I direkt sol utan blixt

I direkt sol utan blixt

5 reaktioner på ”Absolute – Nubar

  1. Väldigt fint! Från början trodde jag att jag ville ha hela kollektionen, men jag kommer nog att nöja mig med tre av dem.

    Gilla

  2. Nailtastic: jag är sugen på dem allihop utan de rosa. Använder sällan rosa men har, trots det, av någon lustig anledning två rosa holo redan

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s