Reef green – Nubar

O jisses vad grönt! Jag gillar grönt och bangar sällan för rejäla färger men Reef green är faktiskt på gränsen för mig. Det är grönt. Väldigt grönt. Inte fult grönt, det är fint grön, vårigt grönt. Dock väldigt väldigt grönt 🙂 Jag har bara det på naglarna en dag än så länge. Det får sitta ett par dagar till innan jag bestämmer mig för vad jag verkligen tycker om det.
Jag har lackat med två lager Reef green ovanpå ett lager av ett vitbeige lack från Mavala, kan det kanske varit #91? Får kolla till nästa gång. Jag använde det beige lacket under Reef green för jag misstänkte att de svarta blommorna kanske skulle lysa igenom Reef green annars. Vet inte om det hade gjort det eller inte, men två lager blev i alla fall helt täckande.
Bild tagen utan blixt.Bilden utan blixt är inte riktigt rättvisande. Den hysteriskt gröna nyansen syns bättre på det här fotot taget med blixt.Nu har jag äntligen köpt en ny mascara och på fredag är min siste jobbedag. räknar med att det blir en del sminkningar fram tills bebben föds.

5 reaktioner på ”Reef green – Nubar

 1. När jag använder detta lack så kan jag inte heller bestämma mig om jag gillar det eller inte. Det är väldigt speciellt.

  Gilla

 2. JA, jag vet. Jag har inte använt mitt för det ser så… grönt ut. :DGrönt är fint men den här typen av nyanser är knepiga.

  Gilla

 3. Sminkjante: Jag velade länge fram och till baka. Ibland är färgen fin ibland bara väldigt grön. Nu har jag bestämt vad jag tycker i alla fall. Aldrig merSminkan: Håller med, nu är det åtminstone testat. Förstår att det ingick i Nailmails "Edgy" (för visst gjorde det det?)

  Gilla

 4. Jag har också Reef Green och jag är inte så förtjust i det. Jag tror helt enkelt att jag har svårt för vårgröna lack. Har ChG Entourage också och gillar inte det heller riktigt.

  Gilla

 5. Nailtastic: Jag gillar å andra sidan vårigt gröna lack (och skuggor). Tyvärr verkar de alla ha en tendens att missfärga min gelé

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s