Två donnor och en frukt

Jag har lite ångest över att gå hemma hela dagarna. Jag försöker få in nån form av rutin i vardagen som jag försöker hålla, men det blir en del tid med datorn i knät. Lite mycket tid kanske..
En sak som dock är väldigt trevligt med att gå hemma är att jag har all tid i världen att rota i ögonskuggslådorna igen. Under i stort sett hela graviditeten har jag hållit mig till MACskuggorna då jag inte orkat eller haft tid att titta i alla lådor och välja och vraka bland alla mina skuggor. Nu har jag återupptäckt mina TMMskuggor. Och det är underbart! Så kul att bara plocka några skuggor som jag inte minns hur de var och leka med.
Till den här sminkningen har jag använt två TMMdonnor, blå Eleanor och bruna Vera. Dem har jag kombinerat med gröna Lime. Ni ser ju hur jag lagt dem, blått och brunt på ögonlocket och grönt under ögat. Under brynet har jag använt MACs Casablanca som jag även svept över hela ögonlocket, ovanpå det blå och bruna. Casablancaglittret syns ganska tydligt om man klickar upp bilden. Kajalen är MACs bruna Costa riche. Egentligen hade jag velat ha en svart kajal men jag har slarvat bort älskade Ebony. Får se om den dyker upp annars får jag köpa en ny.
Jag kan inte påstå att jag blev speciellt nöjd med sminkningen. Känns lite clownaktig. Kanske beror det på att det är clownaktigt eller så är det för att jag är numera är så ovan vid den har typen av sminkningar. Oavsett vilket spelar det ingen roll. Det var så kul med färg!

5 reaktioner på ”Två donnor och en frukt

  1. Nicole: Man säger ju att övning ger färdighet. Det kanske är så att övning botar ovana med? Får nog göra nått färgglatt senare idag

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s