Grönt och färgglatt

Ett nytt test med färg. För att känna mig lite bättre höll jag mig i min säkerhets zon, den gröna zonen. Träffade min chef-ish på ICA och hon kände inte igen mig. Så länge sedan är det jag var riktigt sminkad på jobbet. Skrämmande!

Jag har använt mig av fem skuggor. Lime och Merlin från TMM samt Velvet moss, Juxt och Casablanca från MAC. Jag la Lime på inre halvan av ögonlocket och Velvet moss på resterande del av locket samt under den yttre halvan av ögat. Under ögat tonade jag ihop Velvet moss med Merlin. Merlin la ja även i skarven mellan Lime och Velvet moss eftersom jag upplevde att de inte riktigt ville gå ihop. Casablanca använde jag under brynet och Juxt i globlinjen mellan Casablanca och Velvet moss. Slutligen kajal runt hela ögat. SVART kajal. Efter flera dagars saknad efter Ebony la jag en massa tid på att leta upp den. Någon dag tyckte jag tydligen att det var en bra idé att lägga den bland linserna istället för bland de andra kajalpennorna. Att den låg bland linserna förklarar varför jag hela tiden har haft en känsla av att jag såg den nyss.
Jag har köpt en ny mascara som jag håller på och testar lite nu. Valde MaxFactors Lash Extension effect mascara. Den ska ge låånga fransar men jag vet inte jag. Återkommer med en riktig åsikt när jag testat ordentligt.

Annonser

13 thoughts on “Grönt och färgglatt

  1. mycket snyggt, och färgerna var superfina. känns riktigt vårig :-)Den mascaran har precis tagit slut för mej, den passar perfekt till mina fransar.

    Gilla

  2. Helena: Än så länge gillar jag den med. Tycker om när 10 fransar förblir 10 fransar även med mascara och så långt är den medSminkan: Tack. Det känner verkligen att inspirationen rinner till när det börjar bli vår ute. SköntLinda: Aw, vad snäll du är!Maria: Tack tack

    Gilla

  3. Pingback: Gamla favoriter: Thru back thursday om Fyrinnae, TMM och MAD | Kajalpennan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s