DS Original – OPI

Jag bara älskar lacken ur OPIs Designer series. De är underbara allihop (utom möjligtvis eventuellt Mystery som jag inte kom riktigt överens med) Original är inget undantag. Det är lila med lite dragning åt rosa och holografiskt. Jag älskar lila lack. Jag älskar hololack. Kan det bli annat än bra?
DS Original var möjligtvis lite i tunnaste laget för att täcka mina rödorange gelenaglar till 100% men det är sånt man får ta när man väljer helfärgad gele. Jag lackade med 3 lager på kvällen och på morgonen efter lackade jag ytterligare ett lager. Det är alltså 3 lager lack på bilderna. Har man neutrala, naturliga naglar tror jag man kan komma undan med två lager förutsatt att de inte är alltför tunna.
Det blir lite av ett bildspam. Ljuset ute när jag hade det här lacket på naglarna var inte direkt optimalt för att fota just hololack. För mörkt och mulet för att få fram holoeffekten men för ljust för att använda blixten.

8 reaktioner på ”DS Original – OPI

  1. Lackade med DS glamour igår. Helt underbart. Har inte så många DS-lack…än. 🙂 Original ser väldigt fint ut. Åh, dessa underbara holos…

    Gilla

  2. Pamsan: Jag har ganska många DS. Det finns dock alltid rum för fler 🙂Badis: Vilka har du då? Du kanske skulle komma överens med Mystery..Sminkan: Såklart. Två bruttor med ypperlig smak kan ju inte ha fel 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s