Pennsminkningarnas moder-ish

Varsågoda, ett inlägg från arkivet. Jag har ett och annat som jag kan publicera för att hålla bloggen någorlunda vid liv 🙂 Av någon lustig anledning känner dock Albin på sig när jag sätter ig med datorn i knät för han vaknar alltid då.

Den första pennsminkningen jag gjorde, modern till alla mina pennsminkningar gjorde jag med tre kajalpennor från MUS samt en twinkle eyeshadow (som jag inte hittar på MUS hemsida längre. Har de slutat med dem?). Den finns faktiskt inte med någonstans på bloggen, kom till långt innan Kajalpennan startades. Av någon anledning tänker jag på den ursprungliga när jag ser de här bilderna. Antagligen för att jag använt twinkle eyeshadow Africa samt en isblå/silvrig pennan precis som originalet.
Ovanpå en ögonskuggebas bestående av Casablanca från MAC har jag använt pennorna Silver screen, Old moss och Pretty petrol. Old moss är från MUS medan de andra är från GOSH. Jag har lagt dem längsmed övre fransraden i den ordning de står och suddat skarvarna lite grann. De här pennorna är ganska lika så det blir inga direkta skarvar att prata om. Ovanpå linjen duttade jag lite Africa och så svart kajal, Ebony från MAC, runt hela ögat.

7 reaktioner på ”Pennsminkningarnas moder-ish

  1. Grattis till lillen =)Och för att svara på din kommentar =) Ja, visst är det en underbar blåfärg! Helt fantastisk med härligt skimmer och djup färg! =)

    Gilla

  2. Sminkan: Det ska jag göraMaya: Då var det som jag trodde. Rätt kass, de var en genväg till lite glamAndréa: Tack så mycketMaria: Tack, måste nog kolla in skuggan vid nästa tillfälle

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s