Så här har ni aldrig sett mina naglar

I förmiddags när Albin sov tänkte jag att jag skulle måla om naglarna. Jag har haft dem målade med OPIs DS Fantasy i tre veckor. Anledningen till att Fantasy prytt mina naglar så länge beror dels på att färgen är fab och dels på att Fantasy täckte mina rödorange naglar med enbart ett enda lager. Därför har jag bara målat bättrat på naglarna med Fantasy nån gång ibland när Albin gett mig möjlighet.
Nu har jag dock tröttnat på Fantasy och bestämde mig för att ta bort och lacka om i en annan färg. Det slutade med att jag rev loss all gelé. Inte direkt det mest skonsamma sättet att ta bort geléförstärkning men va fan…
Här ser ni alltså mina naglar som ni aldrig någonsin sett dem förut, helt 100% nakna (ok, har lackat dem med smaka illa så helt rena är de inte) Man ser tydligt skadorna som blev på dem när jag lossade gelén. Har ebayat hem en del vårdande grejer så förhoppningsvis får jag ordning på dem.

Annonser

3 thoughts on “Så här har ni aldrig sett mina naglar

  1. Sminkjante: Äsch, känns inget speciellt men skonsamt är det inteSminkan: Det blir ett tillfälligt stopp iaf. Skulle behövt gå på återbesök nu men det hinns liksom inte. Kanske är jag botad från nagelbitandet och klarar mig utan gelé. Kanske inte. Får se hur det går.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s