Nfu.Oh #125

Från arkivet kommer en NOTD från gelétiden, Nfu.Oh #125. Vill även passa på och puffa för mitt nya nagellacksarkiv Mina nagellack. Det finns längst upp under bannern.

Titta in där och ge mig massor av positiv respons =)

Nfu.Oh #125 har jag fått av en vän. Hon köpte det i en sambeställning vi gjorde och jag förälskade mig i det så snart jag packade upp lådan. Tjatade och tjatade på henne om att hon skulle använda det och skicka en bild för jag vara så nyfiken! Jag fick ingen bild av henne, jag fick lacket. Så mycket bättre!

Det här är andra gången jag använder lacket. Första gången blev applicering väldigt dålig och då är det ju inte kul att fota alls. Den här gången blev det bättre. #125 är härligt olivgrönt med guldiga undertoner. Med tanke på hur mörkt det verkar i flaskan skulle jag ändå säga att det är ganska skirt. På bilderna är det två lager. Normalt brukar jag lacka ett tjockt lager följt av ett tunnare men förra gången blev det bubblor varför jag provade med två jämntjocka lager den här gång. Det blev mycket bättre och nästan täckande, man anar bara de svarta blommorna på ringfingret.

Den vänstra bilden är tagen med blixt och den högra utan blixt. Bilden med blixt visar skimret bäst men den utan blixt är mer färgtrogen.

Annonser

4 thoughts on “Nfu.Oh #125

  1. Är supersugen på att testa NFU-oh, har sett många fina notd's med NFU-oh lack här på det sistonde faktiskt. Älskar den där gröna färgen 🙂

    Gilla

  2. Linda: Tror jag har Cat's eye. Får nog jämföra någon dagSminkan: Kan inte annat än hålla medHoni: Det finns flera väldigt fina Nfu.Oh-lack

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s