Gem – Nubar

Ur arkivet

Första lacket ut på mina egna naturliga naglar är Gem från Nubars kollektion Prism. Eftersom jag varit nagelbitare hela livet och egentligen aldrig haft några egna naglar att tala om skulle man kunna säga att Gem är först ut någonsin. Innan jag började med gelénaglarna lackade jag aldrig naglarna. Ägde inte ens något nagellack. Det har rättat till sig kan man säga 🙂
Med Gem var det verkligen kärlek vid andra ögonkastet 🙂 När promobilderna kom ut lockade inte Gem för fem öre och jag ebayade bara det blå och det lila lacket ur Prism. Sedan började det dyka upp swatcher på diverse bloggar och jag ångrade mig så att jag inte köpt Gem och Jewel också. Nu har jag i alla fall åtgärdat det lilla misstaget och båda lacken bor i min Helmer.
Det blir lite av ett bildspam nu, Gem är ju så fint. Lacket har en odefinerbar basfärg och fullt med hologlitter i rött, gult, grönt, blått, turkost och orange.
Foto taget i direkt solljus. Man anar glittret på bilden men jag lovar att det syns så mycket mer i verkligheten.
Indirekt sol. Även här anar man glittret och även här måste jag säga att det glittrar mer i verkligheten. Det är en sak som jag tycker är väldigt vackert och speciellt med det här lacket. Det glittrar och glimmar i alla färger även när ljuset är lite crappy. De flesta hololack kommer till sin rätt först i bra ljus.
Med blixt inomhus. Jag tycker att basfärgen blev väldigt verklighetstrogen på den här bilden
Suddig bild i solljus som visar lite mer av hologlittret

Annonser

6 reaktioner på ”Gem – Nubar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s