Cherry Culture

Förra veckan fick jag en avi i brevlåda. Ingen riktig avi utan en ”du har ett stort brev som inte ryms i brevlådan”-avi. Kunde inte alls komma på vad det kunde vara. Trodde att det kanske kunde vara en fotoram som jag beställt men den webshoppen har alltid skickar varor som paket innan.. I vilket fall, åkte till min ICAaffär och hämtade ut ett paket märkt ”Art supply value $6” Det var min nagellacksbeställning från Cherry Culture =)
De här godbitarna kom hem till mig

Luscious Green, Hi-Tech, Call you later, Cyberspace, Fire amber


Purple noir, Noelle, Hi-Res, I miss you

Jag har inte testat nått av dem ännu mer än på nagelhjul. Har så många otestade nagellack nu så jag kör på ”2 gamla ett nytt” för att ta mig igenom alla (delvis, lacka med två lack som varit otestade länge och därefter ett som är nytt). Tror jag ska testa Boho först av dem.

Annonser

8 thoughts on “Cherry Culture

  1. Åh, Cherry Culture! De har verkligen snabba leveranser och bra priser och roliga märken! Boho gillade jag inte på mig, men den blir säkert fn på dig. Du har valt jättevackra lack!

    Gilla

  2. Åh, roligt, roligt! Så himla vackra lack. Har något av dem, men de mesta är otestat av mig. Väldigt nyfiken så visa gärna!

    Gilla

  3. Sminkan: Hoppas det passar på mig. Ska prova så fort Albin somnatBasteth: Ska visa så fort jag jitterKerstin: AbsolutFåfängan: *tihi*Emma: Hoppas de är det på också. Har precis lackat av ett (gammalt) lack som jag blev besviken påNailtastic: Ska försöka visa Noelle i början då

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s