Noelle – Sinful color

Som ni förstår är inte det här dagens naglar. Här har det regnat hela dagen även om det inte har vräkt ner som jag såg att det gjort i till exempel Stockholm. Ett lätt konstant strilande har vi haft.

När det fortfarande var fint väder och sol så hade jag Sinful Colors Noelle på naglarna. Ett fint om än ganska ordinärt lila lack. Först gången jag provar Sinful Colors nagellack. Appliceringen gick bra. Lacket flöt inte ut tillräckligt för att jag helt skulle slippa penseldrag men jag tycker att det blev helt ok med tanke på att det är lite frostigt/metalligt i finshen.

Noelle - Sinful color

Hur tycker ni att jag ska göra med bilderna nu på min nya blogg? Vill ni se många mindre a la Sminkan eller blir det bra med 1-3 som här och som jag nog alltid gjort?

Annonser

2 thoughts on “Noelle – Sinful color

  1. Vad kul med ett Sinful! Jag blir alltid så förvirrad av färgkartan på Cherry Culture så jag vill verkligen se fler av dem swatchade på naglar.

    Jag tycker du ska bestämma själv hur du vill göra med bilderna. Jag har ingen strategi alls utan knäpper ett gäng och sen kan jag liksom inte välja utan pressar in allihop. Det blir lite olika många alltså, både på naglar och smink. Du ska alla fall ha det du tycker känns mest tilltalande och estetiskt och bra för dig.

    Gilla

    • Tänkte aldrig på det.. Färgkartan alltså. Har några Sinful till. Det blir väl inlägg om dem också kan jag tro. Sannolikheten att du redan har dem är väl visserligen rätt hög 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s