#282 – Nfu.oh

#282 från Nfu.Oh är ett lila lite dammigt cremelack som går åt det kalla hållet. Färgen är väldigt behaglig att titta på och lacket har fin glans även utan topplack. Det var lite rinnigt att lacka med, men torkade man bara av penseln ordentligt var det inga problem. Det torkade ganska fort också. Efter två lager var lacket opakt men vissa naglar var lite flammiga plus att jag fick ett fingeravtryck på ena tummen. Därför lackade jag med ett tredje lager när de första två torkat ordentligt.

#282 är helt klart ett av de finaste (tillsammans med Nubars Forest) av mina cremelack. Jag är ju ingen cremetjej, men jag gillar det här. Nackdelen med creme är ju annars att minsta lilla pytte skavank syns jättetydligt. Det tycker jag är hemskt synd. Lackningen är på inget sätt perfekt – det får jag lära mig leva med 😉

#282

Som ni ser är lacket vitt i botten. Det har varit så ända sedan jag fick det och det försvinner inte. Vet inte vad det beror på. Någon som vet?

7 reaktioner på ”#282 – Nfu.oh

  1. Försvinner inte det vita om du skakar hårt heller? Jag har några gamla lack, över 20 år gamla alltså, som får samma vita bottensats men den brukar gå att skaka bort om man är lite ihärdig.

    Gilla

    • Tycker att jag skakat som en galning. Har försvarat det uppochner med men det spelade ingen roll. Inte för att det egentligen spelar mig någon roll, men flaskan skulle ju helt klart vara snyggare utan 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s