Hi-Tech – Milani

Hi-Tech från Milani var ett lack som var attans svårt att fota. Kan visserligen bero på att det var noll och intet ljus ute så jag fick trixa en hel del med kamerainställningarna för att det skulle bli någorlunda rättvisande bilder.

Jag hade faktiskt förmånen att få se Hi-Tech i solljus men då hade jag inte möjlighet att fota. Det är väldigt vackert. Påminner mycket om China Glaze L8R G8R, så ni som har det förstår att Hi-Tech är mer poppande grönt än vad bilderna visar. Jag tror dock (har ju bytt bort L8R G8R då det var väldigt osnällt mot mina gelenaglar) att L8R G8R är mer regnbågsholografiskt än vad hi-Tech är. Hi-Tech är mer glittrigt i många färger än regelrätt holografiskt.

Precis som L8R G8R lämnar Hi-Tech en gröngul färg efter sig på naglarna. Det missfärgar alltså. L8R G8R totalförstörde ju mina gelenaglar men lämnade mina egna naglar relativt opåverkade. Jag hoppas och tror att den lätta missfärgning som Hi-Tech gav mina naglar kommer vara försvunnen när jag tar bort det lack som döljer naglarna för tillfället. Värre än så tror jag inte att det var.

Jag har funderat en del på mina gelenaglar det sista. När jag kollat på gamla nagelbilder och så. När jag hade gelenaglarna stördes jag aldrig av utväxten som blev och skapade en liten kant på nagelbädden. Nu, så här i efteråt tycker jag ändå att den är väldigt skön att slippa.

Annonser

4 thoughts on “Hi-Tech – Milani

  1. Det här var snyggt. Men det är inte kul när lacket färgar. Angående ”fake” naglar så har jag varit utan i ca 1 år och tycker det är jätteskönt. Jag har tydligen starkare naglar än vad jag trodde.

    Gilla

  2. Haha, nu fattar jag varför du blev lite rädd! Ja, vi är verkligen tajmade när det gäller Milani-inlägg… Och tycker lika! Jag blir dock inte rädd, jag tycker det är roligt om än skumt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s