Arencia – Nubar

Å kärlek! Först ut att användas av Nubars Venetain Glasslack blev Arencia. Det är fullkomligt underbart! Så otroligt vackert. Jag är riktigt bitter över att det inte är sol idag för det vackra glasfleck-skimret är väldigt svårt att fånga med kameran. Det skimrar så vackert trots att det är mulet men det vill inte kameran visa alls.

Min make är ju som ni vet inte speciellt intresserad av vad jag har på naglarna eller mina lack överhuvudtaget (vilket kanske är tur för han märker inte att nagellackssamlingen stadigt växer :-)) men när jag kom ut i garaget i går kväll när jag lackat naglarna så såg han det! Det är ju bra betyg om nått. Visade honom resten av Venetianlacken och han tyckte de var väldigt fina allihop.

 

Jag har målat alla mina Venetianlack på nagelhjul och de är vackra allihop. Många säga att framförallt Verde överraskade mig när det kom ur flaskan. Jag ångrar att jag inte köpte de sista två lacken i kollektionen, Caramello och Rosso, också 😦 Jaja, jag får köpa det nästa gång 🙂

Uppdatering: Jag kanske skulle skriva lite om själva färgen på Arencia med. Jag glömde helt bort det bland alla mina lovord. Det är orange, inte apelsinorange och inte skrikorange utan mjukt lugnt behagligt och varm orange med glasflecks i samma färg. Som hösten. Precis som hösten 🙂

9 reaktioner på ”Arencia – Nubar

  1. Det ser väldigt fint ut, skimret är otroligt! Jag kommer nog att köpa ett litet gäng Venetian-lack, men inte allihopa. Verde känns ju som ett måste och Caramello också. Får se om det blir några fler.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s